Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: SM-kilpailut Juniorit

Junioreiden pari SM-2018 alennettu jakomäärä

[2018-01-12 12:27:27]

PÄÄTÖS JUNIOREIDEN VUODEN 2018 SM-PARIKILPAILUN MINIMIJAKOMÄÄRÄN PIENENTÄMISESTÄ

Suomen Bridgeliiton Kilpailutoimikunta 11.1.2018


Keskisen alueen aluevastaava Petteri Nieminen oli ollut yhteydessä Suomen Bridgeliiton toiminnanjohtajaan Hulda Ahoseen ja kertonut, että 21.1. pelattavaan junioreiden SM-parikilpailuun olisi mahdollista saada osallistumaan uusia, nuoria junioripelaajia Muuramesta ja Ähtäristä, mikäli kilpailu voitaisiin peluuttaa minimijakomäärää lyhyempänä.

Toiminnanjohtaja Ahonen lähestyi asiassa kilpailutoimikuntaa sähköpostitse 10.1. ja pyysi asian käsittelemistä pikaisesti.

SBL:n Kilpailutoimikunta on sähköpostikokouksessaan käsitellyt asian. Kilpailutoimikunta toteaa, että vaikka junioreiden SM-parikilpailun kilpailullisuus kärsii, niin uusien nuorten saaminen osallistumaan kilpailuun on tätä tärkeämpää. Kilpailutoimikunta on päättänyt, että junioreiden vuoden 2018 SM-parikilpailun minimijakomäärä voidaan toiminnanjohtaja Ahosen esityksen mukaisesti pienentää noin 30:een jakoon, osallistujamäärästä riippuen.

Kilpailutoimikunnan päätökseen osallistuivat Mauri Saastamoinen puheenjohtajana sekä jäseninä Pekka Viitasalo ja Pasi Suominen.

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle