Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Suomen Cup Kilpailutoiminta

Suomen Cup ja Silver Plate -tiedot

Cupin peluutusohjeita [2010-02-16 14:10:21]

Suomen Cup ja Silver Plate 2010

Yleiskatsaus
Suomen Cup 2010 pelataan kuten vuoden 2009 sarja, ja mukana säilyy "Silver Plate" -sarja.
Silver Plate -sarja on oma cup-kilpailu niille joukkueille, jotka häviävät Suomen Cupissa ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Myös ne joukkueet, jotka etenevät suoraan toiselle kierrokselle (luovutuksen tai sarjataulukon vuoksi) ja häviävät ensimmäisen pelatun ottelunsa, kuuluvat Silver Plate -sarjaan. Kilpailussa on oma palkintopottinsa ja palkintonsa ja siitä jaetaan otteluvoitoista mestaripisteitä Suomen cupin tapaan.

Suomen CUP
Osallistumisoikeus
Osallistumisoikeus on kaikilla SBL:n jäsenkerhojen jäsenillä.

Kilpailun järjestelyt
Osallistujat on jaettu lohkoihin maantieteellisin perustein. Joukkueet sopivat itse otteluidensa ajankohdan ja pelipaikan kilpailutoimikunnan ilmoittaman ohjeaikataulun puitteissa. Otteluissa pelataan 32 jakoa, mutta joukkueiden sopiessa voidaan pelata myös 28 jakoa. Ensimmäisellä kierroksella hävinneet joukkueet muodostavat oman Silver Plate cup sarjan.

Semifinaalit pelataan viimeistään Hangon bridgeviikolla maanantaina.
Finaali pelataan Hangon bridgeviikolla keskiviikkona. SM-Kilpailutoimikunta antaa tarkemmat järjestelyohjeet, kun osallistuvien joukkueiden määrä on selvillä.

Mestaripisteet
Otteluvoitto Suomen Cupissa antaa mestaripisteitä pelaajille seuraavasti:
1. kierros 0,2 MP
2. kierros 0,4 MP
3. kierros 0,7 MP
4. kierros 1.0 MP
Semifinaali: 2.0 MP
Finaali: 4.0 MP.

Mikäli kierrosmäärä on jokin muu kuin 6, niin alkukierroksista annettava mestaripistemäärä joustaa. Semifinaalin ja finaalin mestaripisteet pysyvät ennallaan.

Otteluvoitto Silver Platessa antaa mestaripisteitä pelaajille seuraavasti:
1.kierros 0,2 MP
2.kierros 0,4 MP
3.kierros 0,7 MP
4.kierros 1,0 MP
5.kierros 2.0 MP.

Kilpailumaksut
Osanottomaksu on 40 euroa/joukkue, joka on samalla myös ensimmäisen kierroksen pelimaksu. Loppujen kierroksien pelimaksu on 20 euroa/joukkue.

Joukkue, joka luovuttaa ottelun, maksaa täyden kilpailumaksun SBL:n tilille. Joukkueen, joka etenee luovutuksen ansiosta sarjassa, ei tarvitse suorittaa pelimaksua. Silver Platen kilpailumaksu on 20 euroa/joukkue/kierros.

Kilpailumaksut maksetaan ennen ottelua SBL:n tilille Nordea 154830 - 100496, viitenumero 8989. Maksaessa laita tiedoksi joukkueen nimi ja Suomen Cup Silver Plate -kierros.

Lohkot
Sarjaohjelma aikatauluineen julkaistaan 13.-14.2.2010 Swiss Imps SM-parikilpailun jälkeen, jossa suoritetaan julkinen arvonta lohkojen sisällä. Lohkojako ja otteluohjelma julkaistaan SBL:n ilmoitustaululla. Pyydettäessä se lähetetään joukkueelle sähköpostilla.

Kierrokset 1-3 pelataan helmi - huhtikuun aikana. Loput kierrokset pelataan niin, että Finaali pelataan Hangon bridgeviikolla, jolloin finaaleista on myös BBO:n raamalähetys. Myös Silver Plate -finaali pelataan Hangossa.

1. kierroksella joukkueet pelaavat lohkon sisällä siten että 1 - 2 / 3 - 4 / 5 - 6 / 7 - 8 pelaavat vastakkain. Toisella kierroksella ensimmäisen otteluparin voittaja pelaa toisen otteluparin voittajaa vastaan jne. Lohkoa pelataan kunnes yksi joukkue on jäljellä.

HUOM!
1. kierroksella hävinneet 4 joukkuetta pääsevät Silver Plate kilpailuun. Ottelukaavio sarjasta ilmoitetaan myöhemmin.

SM-kilpailutoimikunta

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle