Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Kilpailutoiminta

Haussa vastuullinen kilpailunjohtaja sekä sijainen (Hgin ja Uudenmaan piiri)

Helsingin ja Uudenmaan piiri julistaa avoimeksi Vastuullisen kilpailunjohtajan paikan Firmaliigassa ja Helsinkiliigassa ensi vuoden alusta lähtien. Samoin Helsingin ja Uudenmaan piiri julistaa avoimek [2010-11-09 11:43:47]

Helsingin ja Uudenmaan piiri 9.11.2010

VASTUULLISEN KILPAILUNJOHTAJAN PAIKKA SEKÄ VASTUULLISEN KILPAILUNJOHTAJAN SIJAISEN (SIJAISTEN) PAIKKA (PAIKAT) FIRMALIIGASSA JA HELSINKILIIGASSA

Helsingin ja Uudenmaan piiri julistaa avoimeksi Vastuullisen kilpailunjohtajan paikan Firmaliigassa ja Helsinkiliigassa ensi vuoden alusta lähtien.
Samoin Helsingin ja Uudenmaan piiri julistaa avoimeksi Vastuullisen kilpailunjohtajan sijaisen (sijaisten) paikan (paikat).
Vastuullisen kilpailunjohtajan paikasta päättää piirivalvoja.
Vastuullisen kilpailunjohtajan sijaisen (sijaisten)paikasta (paikoista) päättävät sekä piirivalvoja että Vastuullinen kilpailunjohtaja yhdessä.
Vastuullisella kilpailunjohtajalla on oltava suoritettuna vähintään MP-kilpailunjohtajatutkinto.
Vastuullisen kilpailunjohtajan sijaiselta (sijaisilta) ei kilpailunjohtajatutkinnon suorittamista vaadita.
Vastuullisen kilpailunjohtajan palkkion suuruus on määrätty Helsingin ja Uudenmaan piirin ja Suomen Bridgeliiton hallituksen kesken sovitulla tavalla. Vastuullisen kilpailunjohtajan sijaisen (sijaisten) palkkio määräytyy Vastuullisen kilpailunjohtajan ja Vastuullisen kilpailunjohtajan sijaisen (sijaisten) kesken sopimalla.
Yllä luetelluista tehtävistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä piirivalvoja Mauri Saastamoiseen joko sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään tiistaihin 7.12. mennessä.

Mauri Saastamoinen
Helsingin ja Uudenmaan piirin piirivalvoja
maurisaastamoinen (@) hotmail.com P: 050-5747557

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle