Sivu 1/1

Keskustelufoorumi avattu

ViestiLähetetty: 12 Kesä 2010, 13:44
Kirjoittaja sbladmin
Vihdoin!
SBLn keskustelu- ja tiedotuspalsta on avattu. Mutta, on varmaan monta hiottavaa asiaa ennen kuin se on lopullisessa muodossaan.
Tietokanta ja ohjelma sijaitsevat fyysisesti samalla palvelimella kuin SBL vebbisivut.

Tällä hetkellä palstalla on kolme käyttäjätasoa
1. ylläpitäjät, moderaattorit ja SBLn toiminnanjohtaja, jotka pystyvät luomaan viestejä valkoisella hertalla, padalla, ruudulla ja ristillä merkittyihin ryhmiin. Lisäksi nämä pystyvät luomaan uusia ryhmiä, poistamaan viestejä ja sulkemaan väärinkäyttäjien pääsyn keskustelupalstoille.
2. rekiströidyt käyttäjät, joilla on salasana. Nämä pystyvät lukemaan ja kirjoittamaan viestejä punaisiin herttaryhmiin. Mutta viestien täytyy aina olla allekirjoitettuina kirjoittajan etu ja sukunimellä. Jokainen vastaa täysin siitä mitä on kirjoittanut. Nimimerkkejä ei tulla hyväksymään. Jollei näin toimita suljetaan kyseinen käyttäjätunnus.
3. anonyymit käyttäjät, jotka voivat lukea kaikki viestit.

Käyttäjä luo itselleen käyttäjätunnuksen ja ehdottaa itselleen salasanaa. Ylläpito aktivoi tunnuksen sähköpostitse. Mutta käyttäjän tulee lisäksi lähettää tekstiviestin numeroon 0505898500. Viestin tulee sisältää lähettäjän nimi, käyttäjätunnus, kotiosoite ja sähköpostiosoite. Jollei näin toimita viikon kuluessa avauksen jälkeen, ylläpito sulkee käyttäjätunnuksen. Näin varmistetaan että valehenkilöitä ei voi esiintyä.

Ryhmien lukumäärä saattaa muuttua jatkossa, kuten niiden määritellyt oikeudetkin.

Tämä palsta on luotu ja sitä ylläpidetään harrastelijavoimin.

Toivomuksia uusista keskusteluaiheista ja muita rakentavia ehdotuksia otetaan mielellään vastaan osoiteeseen secretary.general{at}bridgefinland.fi


Kaj G Backas

Re: Keskustelufoorumi avattu

ViestiLähetetty: 25 Kesä 2010, 19:06
Kirjoittaja sbladmin
Foorumia on vähän muutettu. Ensinnäkin on tarkoitus, että foorumin jäsenet pääsevät kirjoittamaan kaikille keskustelupalstoille. Liiton tiedotteet ovat muualla.

Kun haet tunnusta foorumille, sinun on annettava seuraavat tiedot:

1) tunnus, jonka saat valita vapaasti
2) salasana, jonka saat valita vapaasti
3) nimesi muodossa Etunimi Sukunimi
4) mate-numerosi eli se jonka joudut syöttämään kilpailuissakin

Lisäksi on muita vapaavalintaisia kenttiä. Noista kentistä 1 ja 3 näkyvät muille foorumissa. Ylläpito tarkistaa nimen ja mate-numeron perusteella, onko hakija Suomen Bridgeliiton jäsen, ja jos kaikki on kunnossa, tunnus aktivoidaan.

Re: Keskustelufoorumi avattu

ViestiLähetetty: 19 Elo 2010, 16:12
Kirjoittaja sbladmin
Lukekaa Arin viesti BILBO.
SBL-avataan uudestan heti kun saadaan apaua.
Jos kestää kauan pitänee siirtää linkki kilpailujen ilmoitussivulle.
kgb