pieni avustaja joukko

pieni avustaja joukko

ViestiKirjoittaja ztv » 07 Syys 2010, 22:21

Hei
Eräs pitempään pelaamatta ollut pelaaja haluaisi kerrata tietojaan ja taitojaan sekä oppia lähinnä American std järjestelmää .
Järjestelmä, jota pelaamme on lähes BB Basic , ei oikeastaan tarjouksiin ole kajottu. Meillä on BBO:n CC, jota myös käytämme. Tarkoituksena on saada harjoitusvastustajia silloin tällöin Yleiseen Bridgekerhoon.
Parhaiten sopivat kelloajat 7-10 ja 14-16 muitakin varmaan vähitellen ilmaantuu.
Vastustajan järjestelmä saa olla mikä tahansa. Toivoisin mahdollisia halukkaita pareja tai henkilöitä ilmoittamaan tässä forumissa tai sähköpostissani.
Tapio Virtanen
tapio.hera@dnainternet.net
BBO:ssa ZTV
OKb:ssä Tapio
ztv
 
Viestit: 56
Liittynyt: 10 Elo 2010, 21:47
Nimi: Tapio Virtanen
Kerho: Lahden bk

Re:uusinta

ViestiKirjoittaja ztv » 12 Syys 2010, 09:19

Kiitän runsaasta kiinnostuksesta. Tänne ei tosin tullut yhtään ilmoittautumista, mutta sähköpostiini sain yhden (1) erittäin sopivan henkilön. Ikävä kyllä käytettävissä olo ajat eivät toistaiseksi ole sopineet. Näin tulee koko ajan käymään, mutta jos määrä lisääntyy myös 4 pelaajan mahdollisuus lisääntyy. Meillää oli viimeksi eräs kanadalainen pari, joka pelasi hyvää Bridgeä ja oli riittävän kärsivällinen parin tunnin ajan. Noin arviolta sanoisin , että nopeutemme on jo keskimäärin 8 minuutin luokkaa / jako. Silti jatkuva partnerien vaihtuminen häiritsee harjoittelua .
Ajatelkaapa nyt edes hieman uudestaan. Eikö Teillä tarvittaessa kysyttäessä olisi koskaan mahdollisuutta koulutusluontoiseen esim 1 tunnin istuntoon. Ei se välttämättä kovin hauskaa ole, mutta ette Te sitoudu mihinkään. Kerrotte vain, että Te sopivissa olosuhteissa saatatte osallistua.
BBO:ssa liikkuu paljonkin aloittelijoiksi itsensä kuvaavia. Te olette tervetulleita sekä oppilaina , että avustajina. Oppilaina pelaatte aina määrämuotoisen CC:n avustuksella - BB_basic - sanoisinko suomalaistettuna. Avustajina saatte pelata aivan mitä systeemiä tahansa. Ainoa mitä Teiltä vaaditaan on hieman kärsivällisyyttä vähän hitaampaan pelin.
Päätavoitteeni on testata mahdollisesti jatkossa järjestettävien BBO Bridgekurssien mahdollisuudet. Sillä miten, milloin ja kuka ne sitten järjestääkin tulevat avustajat olemaan tarpeen
Ajatus kätkee sisälleen toisen.Opettajia saattaa olla myös useampia! :?
Tapio Virtanen
tapio.hera@dnainternet.net
BBO:ssa ZTV
OKb:ssä Tapio
ztv
 
Viestit: 56
Liittynyt: 10 Elo 2010, 21:47
Nimi: Tapio Virtanen
Kerho: Lahden bk


Paluu Partnerin haku

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron