Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | Hallinta

Uutiset

Kauko Koistinen ja Clas Nyberg SM parimestarit 2013

SM parikilpailun finaali 2013 pelattiin Bridge Areenalla Helsingissä 5.-6.10. (2013-10-07 09:07:59)

SM parimestarit 2013 Kauko Koistinen ja Clas Nyberg

SM-parikilpailun finaali 2013 pelattiin Bridge Areenalla Helsingissä 5.-6.10. Kilpailun ensimmäisenä päivänä johtajanpaikka vaihtui useasti, mutta kierroksen 14 jälkeen maajoukkuepari Kari Patana (JBK) ja Juho Granström (Savuton) ottivat tiukan otteen kärkisijasta. He pysyivätkin kärkipaikalla aina kierrokselle 22 asti, jonka jälkeen tulevat mestari Kauko Koistinen (B-55) ja Clas Nyberg (Vasa BK) ottivat oman paikkansa.

Voittajat johtivat kilpailua koko toisen päivän, aina kilpailun loppuun saakka. Hopealle tulivat hienosti junioreiden maajoukkuepelaaja Vesa Fagerlund (B-19) parinaan Arttu Karhulahti (Salon BK). He kirivät toisena päivänä hyvin, sillä olivat ensimmäisen päivän jälkeen vasta kymmenensinä.

Kokemus oli valttia pronssitaistossa tänäkin vuonna. Kolmannelle sijalle tulivat kokeneet konkarit Pekka Viitasalo (Kirkkonummen BK) ja Mika Salomaa (JBK). Pronssista jäivät neljänsiksi vain yhdeksän pisteen erolla peräti kolme paria Antti Aimala (Karhulan BK) ja Janne Tauriainen (Kouvolan BK), Kari Patana ja Juho Granström sekä Markku Pekkinen (B-55) ja Eero Salmenkivi (B-55). Tunkua oli siis kärkisijoille tänäkin vuonna.